1. Ursum414
  2. General Discussion
  3. Wednesday, 04 December 2019

I have a PX6 unit in my 16’ GMC Sierra. My main console screen is mostly Black with some Green lines here and there. Also when I put the truck in reverse I get no reverse cam. I have tried to update the unit I have spent hours searching cannot find a fix.



Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Did the reverse cam used to work?

If so, see if you have a loose wire.

  1. more than a month ago
  2. General Discussion
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

Yes it is the factory reverse camera. It worked perfect and still works when I put the old unit back in. All wires are tight I just get a black screen when I put it in reverse.Yes it is the factory reverse camera. It worked perfect and still works when I put the old unit back in. All wires are tight I just get a black screen when I put it in reverse.

  1. more than a month ago
  2. General Discussion
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo

I have a 2013 Silverado with the PX6. I don’t even know how to connect the factory rear camera. There is an adapter from Phoenix, but has nowhere to plug in. I’m still waiting for a solution on this matter and antenna adapter does not connect, I have multiple vehicle connector with nowhere to connect, rear factory entertainment does not work. 

  1. more than a month ago
  2. General Discussion
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!